Amouage Love Mimosa EDP (W)

28 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Amouage Love Mimosa EDP, është një homazh për fuqizimin e femrave. Një aromë e guximshme si gratë që kanë ndryshuar dhe vazhdojnë ta transformojnë botën përmes guximit të tyre dhe pasionit krijues. 

Amouage

Referencat specifike

Amouage Love Mimosa EDP (W)

28 000 Lekë