Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria EDT (unisex)

ALL15,000
Vëllimi
  • 150 ml
Quantity
0
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Fragranca Bergamotto di Calabria, fragrancë unisex, e freskët, për të treguar historinë e Calabrisë nëpërmjet Bergamotit.

 Parfumi ka nota të theksuara drusore. Hapet me notat e bergamotit dhe drurit të kedrit, i cili mbizotëron edhe në notat e zemrës i kombinuar me xhinxherin e kuq.

Në mbyllje, kemi notat drusore të vetiverit dhe miskut.

8028713570100

Specific References

Acqua Di Parma Blu...

ALL15,000