Tom Ford Black Orchid EDP (W)

ALL13,000
Vëllimi
  • 30 ml
  • 50 ml
Quantity
5

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Ikonike, e pakapshme dhe joshëse - e tillë është Tom Ford Black Orchid


Mbështilleni veten me aromën e orkideve të zeza, elegante, të pastra dhe të sofistikuara, thjesht perfekte. Tonet e luleve janë të përziera me akorde të tjera të pasura dhe të errëta e cila krijon një aromë luksoze dhe shumë sensuale.

Aromë orientale me tone lulesh dhe moderne në të njëjtën kohë.

Fillimisht do të ndjeni tonet e agrumeve të bergamotit dhe tartufit të zi. Menjëherë pas kësaj orkiden e zezë dhe do të dalloni gjithashtu tonet e kumbullës së zezë. Baza e përbërjes aromatike ka një akord të errët gustator dhe patchouli. Mos e fërkoni aromën në lëkurë pas aplikimit në mënyrë që përbërja e aromës të zhvillohet siç duhet.

Historia e aromës
Orkideja e zezë, e cila u përfshi edhe në emrin e aromës së Tom Ford Black Orchid, u zgjodh për pakapshmërinë e saj. Është rezultat i kërkimit për lulen e përsosur, siç e imagjinon Tom Ford. “Black Orchid është një përzierje e pasur e erëzave dhe errësirës që qarkullon rreth jush për t'ju afruar gjithnjë e më shumë. Zbuloni fuqinë e saj të përsosur - e rrallë dhe e jashtëzakonshme. ”- Tom Ford

Edhe vetë flakoni flet për këtë aromë ikonike. E zbukuruar me shirita të zinj dhe ka elemente arkitekturore të viteve 1920 dhe 1930 të kombinuara në mënzrë moderne.

Tom Ford

Specific References

You might also like

Tom Ford Black Orchid EDP (W)

ALL13,000

Related articles on blog