Montale Sensual Instinct EDP (unisex)

ALL13,000
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
3

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Sensual Instinct, fragrancë unisex e hedhur në treg në vitin 2019. 

Si të gjitha parfumet Montale, edhe Sensual Instinct është krijuar nga parfumieri Piere Montale.

Instinkti sensual ju fton të lini instinktin tuaj primitiv. Një aromë e harlisur, e ngrohtë dhe e dendur, që kombinon notat vibruese të kafesë së pjekur me misteret e trëndafilit dhe krijon një ekuilibër të sensualitetit magjepsës.

Kjo copëz nuhatëse theksohet nga notat e çmuara të qelibarit dhe hollësia e drurit të kedrit dhe myshkut të dushkut.

Një përbërje aromatike e parezistueshme, që është sa elegante dhe kafshërore! 

Let the compliments flow!

Specific References

Montale Sensual Instinct...

ALL13,000