Lattafa Velvet Oud EDP (unisex)

ALL4,400
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
12

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Lattafa Velvet Oud - Një Parfum Sensual dhe Intensiv

Lattafa është një nga markat më të njohura në botë për parfumet me cilësi të lartë. Një nga produktet e tyre më të njohura është Velvet Oud EDP, një parfum sensual dhe intensiv, i cili nuk njeh rival në treg.

Përbërësit e Velvet Oud EDP

Lattfaa Velvet Oud është një parfum i pasur dhe i këndshëm që përbëhet nga oud, druri i sandalit, dhe përbërës të tjerë të çmuar, të cilat i japin atij një aromë të pasur dhe të ngrohtë. Kombinimi i tyre krijon një harmonizim të përsosur, i cili bën që parfumi të jetë i veçantë dhe i përshtatshëm për çdo okazion.

Jetëgjatësia

Një nga karakteristikat kryesore të Velvet Oud është jetëgjatësia e tij. Parfumi qëndron në lëkurë për orë të tëra, duke e bërë atë një zgjedhje të përsosur për ata që duan të jenë të sigurtë se aroma do të mbetet gjatë gjithë ditës.

Aroma

Aroma e Velvet Oud është e ngrohtë, e pasur dhe e këndshme, e cila tërheq menjëherë vëmendjen. Parfumi është i përshtatshëm për ata që duan të përqafojnë anën e tyre sensuale dhe të ndihen të fuqizuar dhe të sigurtë. Aroma e saj të bën për vete dhe bën që ata që e herdhin të ndihen të veçantë.

Përshtatshmëria

Velvet Oud është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan ta hedhin për një rast të veçantë apo thjesht për të ndryshuar rutinën e tyre të përditshme. Parfumi është i përshtatshëm për të gjithë.

FAQ

Si funksionon Lattafa Velvet Oud?

Lattafa Velvet Oud funksionon duke lëshuar një aromë të pasur dhe të ngrohtë që qëndron në lëkurë për një periudhë të gjatë. Përbërësit e tij cilësorë dhe kombinimi unik i tyre krijojnë një aromë të veçantë që do të lërë një përshtypje të paharrueshme.

A është Lattafa Velvet Oud një zgjedhje e mirë për në përditshmëri?

Po, Lattafa Velvet Oud është një zgjedhje e shkëlqyer për veshjen e përditshme. Aromë e tij sensuale dhe sofistikuese do t'ju ndihmojë të shtoni një prekje elegance në rutinën tuaj të përditshme.

Si do të ndihmi kur të përdorim Lattafa Velvet Oud?

Kur të përdorni Lattafa Velvet Oud, do të ndiheni të sigurt, të fuqizuar dhe me një aromë të pasur dhe të ngrohtë që do t'ju ndihmojë të ndiheni më sensual dhe tërheqës/e.

Sa kohë zgjat aroma e Lattafa Velvet Oud?

Aroma e Lattafa Velvet Oud zgjat për një periudhë të gjatë, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për ata që duan të jenë të sigurt se aroma do të qëndrojë për një kohë të gjatë.

Cilat janë përbërësit kryesorë të Lattafa Velvet Oud?

Përbërësit kryesorë të Lattafa Velvet Oud përfshin kruesisht drurin e sandalit, dhe përbërës të tjerë cilësorë që krijojnë një aromë të pasur dhe të ngrohtë.

Lattafa

Specific References

You might also like

Lattafa Velvet Oud EDP...

ALL4,400