Lalique L'Amour EDP (W)

ALL7,700
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
4

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Lalique L'Amour Eau de Parfum për femra është është një fragrancë e frymëzuar nga dashuria e pafund. Ashtu si vetë dashuria, kjo aromë është e ëmbël dhe magjepsëse. Aromë e parezistueshme me nota floreale-drusore për një grua romantike dhe elegante.
Fragrancë ideale për përdorim gjatë ditës.
Parfumi hapet me notat e nerolit, trëndafilit dhe bergamotit. Në zemër të fragrancës dalin në pah akordet e jaseminit, tuberozës dhe gardenias. Parfumi mbyllet me notat drusore të drurit të kedrit, sandalit dhe myshkut.

Lalique

Specific References

Lalique L'Amour EDP (W)

ALL7,700