DKNY Be Extra Delicious EDP (W)

ALL7,800
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
0

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

DKNY Be Extra Delicious 

Joshja është një lojë dhe një parfum i parezistueshëm është arma femërore me të cilën gjithmonë do të fitoni. Parfumi DKNY Be Extra Delicious do t'ju mbështjellë me një aromë të sofistikuar sensuale sa herë që dëshironi të shkëlqeni. Aromë frutash e cila thekson sensualitetin e çdo gruaje. Aromë e freskët, ideale për ditët e nxehta.

DKNY

Specific References

DKNY Be Extra Delicious EDP...

ALL7,800