Calvin Klein Eternity EDP (W)

ALL6,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
12
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Calvin Klein Eternity është një fragrancë me një sukses të jashtëzakonshëm. I hedhur në treg në vitin 1988, Eternity vazhdon edhe në ditët sotme të jetë një parfum tejet i pëlqyer dhe i përdorur. Një kombinim i veçantë që nxjerr në pah bukurinë në çdo kohë.

Fragranca është krijuar me kombinim e notave të mandarinës dhe sherebelës në hapje, të ndjekura nga notat e zambakut dhe narcisos në zemër dhe në mbyllje kombinohen druri i sandalit, patchouli dhe qelibari.

Calvin Klein

Specific References

Calvin Klein Eternity EDP (W)

ALL6,900