Bvlgari Splendida Patchouli Tentation EDP (W)

ALL9,900
Vëllimi
  • 50 ml
Quantity
0

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Bulgari Splendida Patchouli Tentation

Fragrancë e re për femra nga Bvlgari Patchouli Tentation është hedhur në treg në 2020. Një parfum i veçantë i karakterizuar nga aroma e patchoulit. I krijuar për femrat që nuk kanë frikë të ecin kundër rrymës, duke marë të gjithë vëmëndjen e personave që i rrethojnë. 

Parfumi hapet me kombinimin e akordeve të pjeshkës dhe patchouli që mbas disa momentesh do ja lënë vendin zemrës së parfumit ku dominon gjithmon patchouli i kombinuar me lulen Iris. Mbyllja e parfumit është gjithashtu e veçantë falë akordeve të patchoulit por i kombinuar me miskun e bardhë.

Fragrancë unike dhe sensuale, për përdorim të përditshëm por edhe për raste të veçanta.

Bvlgari

Specific References

Bvlgari Splendida Patchouli...

ALL9,900