Calvin Klein - CK One Shock For Him EDT (M)

ALL5,400
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
2

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

CK One Shock, fragrancë mashkullore, e hedhur në treg në vitin 2011. Parfumi është krijuar falë kombinimit të notave frutore me notat drusore, për ti dhënë freski dhe intensitet fragrancës.

Hapja e parfumit karakterizohet nga akordet e livandës, mandarinit dhe sallatorit. Në zemër të parfumit gjejmë kombinimin e kardamonit, piperit, borzilokut dhe osmantit.

Mbyllja e fragrancë është tejet e pasur dhe intense falë përdorimit të notave drusore, duhanit, patchoulit, qelibarit dhe miskut.

Let the compliments flow!

Calvin Klein
3607342401341

Specific References

You might also like

Calvin Klein - CK One Shock...

ALL5,400