Acqua Di Parma - Colonia Vaniglia Concentree EDC (M)

ALL15,300
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
0

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Colonia Vaniglia nga Acqua di Parma është frymëzuar nga ishujt magjepsës dhe shumëngjyrësh të Madagaskarit, duke nxjerrë në pah tonet e ëmbla të vaniljes.

Ky parfum apet me shënimet e agrumeve të bergamotit dhe mandarinës dhe pasohet nga notat e zemrës së jaseminit të pasur dhe elegant sambakut elegant, duke u mbyllur me një notë bazë të miskut.

Let the compliments flow!

8028713247019

Specific References

Acqua Di Parma - Colonia...

ALL15,300