• -ALL1,000
  • Save ALL1,000

Yves Saint Laurent Libre EDP (W)

ALL10,900
ALL11,900
Vëllimi
  • 50 ml
Quantity
3
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Liria (Libre) është joshëse, duhet ta fitosh atë. Eau de Parfum Libre, nga Yves Saint Laurent, do shfaqi një femër me klas, që di të thojë jo, që e di se cfarë është më e mira për të.

Fragrancë floreale, me akorde Livandoje. Ideale për raste të veçanta.

Parfumi hapet me notat e esencës së portokallit, sëbashku me notat e livandos dhe vaj mandarine. Në notat e zemrës aroma e livandos bëhet më e fortë falë kombinimit me jaseminin.
Në mbyllje, bashkimi i notave të vaniljes së ngrohtë dhe miskut me notat drusore të ambras dhe çedrit i japin madhështinë këtij parfumi.

Let the compliments flow!

Specific References

Yves Saint Laurent Libre...

ALL11,900 ALL10,900