Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme EDT (M)

ALL11,500
Vëllimi
  • 60 ml
  • 100 ml
Quantity
3
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Fragrancë orientale e freskët, e veçantë për kontrastin e përbërësve dhe aromave që ofron. I vetmi Parfum me një sensualitet të freskët, falë ngrohtësisë së fasules Tonka.

I përshtatshëm për në mbrëmje në shoqëri të këndshme!

Specific References

Yves Saint Laurent La Nuit...

ALL11,500