• On sale!

Versace Eros EDP (M)

ALL10,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
3
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Versace Eros Eau de Parfum 

Versace Eros Eau de Parfum një fragrancë e re nga Versace, e hedhur në treg në vitin 2020. Fragrancë drusore për meshkuj, e krijuar në versionin EDP pas suksesit të versionit Eros EDT.

Fragrancë sensuale, ashtu siç ka edhe emrin, Versace Eros do ju trasmetojë dashuri, pasion dhe joshje.

Versace Eros Eau de Parfum hapet me notat frutore të mollës, limonit, mandarinit dhe mentes. Në zemër të parfumit kombinohen akordet e sherebelës, barbarozës dhe ambroxianit. Mbyllja bëhet sensuale dhe intense falë notave drusore të sandalit, kedrit dhe patchoulit të kombinuara me akordet e vaniljes dhe lëkurën e portokallit.

Let the compliments flow!

Versace

Specific References

You might also like

Versace Eros EDP (M)

ALL10,900