Versace Eros EDT (M)

ALL9,500
VĂ«llimi
  • 100 ml
Quantity
8
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Versace Eros Eau de Toilette (man)

Rrezaton forcë dhe pasion në mënyrë të mrekullueshme.

Parfumi hapet me notat e gjetheve të mentes së freskët e shoqëruar nga notat e ëmbla të mollës dhe limonit.
Në notat e zemrës shfaqet ambroksiani, fasulja tonka dhe barbaroza.
Mbyllja e fragrancës bëhet më intensive dhe sensuale falë notave të miskut, qitros së ngrohtë, vetiverit dhe vaniljes.

Fragrancë ideale për muajt e ngrohtë.

Let the compliments flow! 

Versace

Specific References

You might also like

Versace Eros EDT (M)

ALL9,500

Related articles on blog