• On sale!
  • -ALL2,000
  • Save ALL2,000

Tom Ford White Patchouli EDP (W)

ALL16,000
ALL18,000
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
1
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

White Patchouli, një fragrancë chic dhe bohemiane, por në të njëjtën kohë tepër moderne. Tom Ford në këtë parfum është bazuar te patchouli, sinonim i bukurisë së pastër dhe sensualitetit, duke i dhenë një dimension të ri.


Parfum i lehtë dhe i freskët falë kombinimit të trëndafilit dhe peonias që krijojnë notat e hapjes. Zemra e parfumit ju dhuron butësi falë notave të trëndafilit, jaseminit dhe farave të qelibarit.

Mbyllja e parfumit me notat e bergamotit dhe patchoulit i jep sensualitetin e duhur, i domosdoshëm në fragrancat femërore.

Tom Ford

Specific References

Tom Ford White Patchouli...

ALL18,000 ALL16,000