Tom Ford Ombre Leather EDP (unisex)

ALL19,000
VĂ«llimi
  • 100 ml
Quantity
7
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Tom Ford Ombre Leather 

Tom Ford Ombre Leather është një fragrancë me nota lëkure, unisex. Parfumi është hedhur në treg në vitin 2018 dhe krijuesi i kësaj fragrance është Sonia Constant. 


Ombre Leather ju trasmeton një sensualitet të jashtëzakonshëm, duke nxjerrë në pah bukurinë dhe dëshirën.

Parfumi hapet me notat kardamonit, ndjekur nga kombinimi i notave të lëkurës, jaseminit dhe zambakut, që përbëjnë edhe zemrën e parfumit. Në mbyllje janë kombinuar akordet e miskut, qelibarit dhe patchoulit.

Let the compliments flow!

Tom Ford

Specific References

Tom Ford Ombre Leather EDP...

ALL19,000

Related articles on blog