Tiziana Terenzi Laudano Nero Extrait de Parfum (unisex)

ALL18,000
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
2

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Tiziana Terenzi Laudano Nero Extrait de Parfum (unisex)

Laudano Nero është një fragrancë unike, që vërehet menjëherë që në hapjen e notave të para. Një fragrancë që mund të hidhet vetëm nga ata që kanë karakter të fortë.
Parfumi hapet me notat e asencios, konjakut, duhanit dhe qelibarit. Në zemër të parfumit janë kombinuar akordet e trëndafilave të kuq, mjaltit, drurit të kedrit, drurit të sandalit, rosmarinës, kashmirit dhe laurusit.
Mbyllja e parfumit bëhet edhe më komplekse nga kombinimi i incenso, oud, vetiverit, miskut, vaniljes së Madagaskarit, aloro e labdano.

Aromë e veçantë me intensitet të lartë, falë përdorimit të extrait de parfum.

Specific References

Tiziana Terenzi Laudano...

ALL18,000