Salvatore Ferragamo Intense Leather EDP (M)

ALL6,900
Vëllimi
  • 50 ml
  • 100 ml
Quantity
2
Product available with different options

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Intense Leather, fragranca e re nga Salvatore Ferragamo, për mashkullin modern, që ka zbuluar forcën dhe vlerat e veta.
Një fragrancë e freskët që hapet me notat e mandarinit dhe piperit të kuq, të përziera me notat e sherebelës Sclarea. Zemra e parfumit krijohet nga kombinimi i notave të mollës e kombinuar me lulet e Irisit dhe miskun.
Mbyllja e parfumit karakterizohet nga notat e forta te lëkurës, prej së cilës merr edhe emrin parfumi.

Specific References

Salvatore Ferragamo Intense...

ALL6,900