Roberto Cavalli Uomo EDT (M)

ALL7,500
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
6
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Roberto Cavalli Uomo - Nje arome mashkullore e ngrohte

Roberto Cavalli Uomo eshte nje fragrancë orientale, ideale për përdorim të përditshëm, për punë, për një shëtitje me shoqërinë por edhe për një mbrëmje romantike me partneren tuaj.

Notat e hapjes karakterizohen nga aroma e luleve te vjollcës së zezë dhe zaferanos. Në notat e zemrës mbizotëron mjalti dhe në mbyllje notat drusore të Patchoulit, cedros dhe fasules Tonka.

Let the compliments flow!

Specific References

Roberto Cavalli Uomo EDT (M)

ALL7,500