Narciso Rodriguez For Her EDP (W)

ALL9,800
Vëllimi
  • 50 ml
Quantity
0

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7
E përqafon lëkurën tuaj, duke ju dhuruar një aromë të veçantë, dhe duke lëshuar harmoninë e luleve delikate. Nderkohë, esenza e pjeshkës i jep kontorne pikante dhe sensuale.
Një fragrancë e lehtë lulesh për përdorim të përditshëm.Trëndafili vjen me një ndikim shumë elegant kurse misku dominon bindshëm. Për femrën delikate dhe moderne.
Let the compliments flow!

Specific References

Narciso Rodriguez For Her...

ALL9,800