• -20%
  • Save 20%

Narciso Rodrigues For Her Body Lotion

ALL6,320
ALL7,900
Vëllimi
  • 200 ml
Quantity
3

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Narciso Rodriguez For Her Body Lotion, është një krem trupi, i kadiftë, i butë, aromatik me një zemër myshku të përforcuar nga një hapje e butë por delikate lulesh.

I perdorur me kujdes ne pikat ku sperkatet parfumi ndihmon shume ne rritjen e perfomances te parfumit te sprucuar.

Tekstura e mëndafshtë shpërndahet në lëkurë, duke e lënë atë të butë.

Formuluar me vitaminë E për të ruajtur bukurinë natyrale të lëkurës.

Një klasik, për të joshur me pastërti, hir dhe finesë.

Sensual për të shprehur feminilitetin në mënyrën më të fuqishme.

Let the compliments flow!

Specific References

Narciso Rodrigues For Her...

ALL7,900 ALL6,320