• -15%
  • Save 15%

Montblanc Explorer EDP (M)

ALL6,715
ALL7,900
Vëllimi
  • 60 ml
Quantity
4
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Montblanc Explorer

Montblanc Explorer është krijuar për ata që duan të zbulojnë mundësi të reja dhe ti jetojnë momentet e paharrueshme. Fragrancë Drusore-Aromantike, për aventurierët modernë.

Ideale për përdorim të përditshëm dhe për raste të veçanta. Parfumi është krijuar me kujdes duke përmbledhur përbërës nga e gjithë bota. Hapja e parfumit krijohet nga notat e Bergamotit të freskët Italian, i kombinuar me sherebelën dhe me pak nota piperi të kuq. Në zemër të Parfumit dallohet Vetiveri i Haitit dhe notat e lëkurës.

Mbyllja Montblanc Explorer është krijuar me notat drusore Indoneziane si, Patchouli egzotik dhe Akigalawood, të ndërthurura me aromën e kakaos që i jep forcë dhe intensitet.

Let the compliments flow!

Mont Blanc

Specific References

Montblanc Explorer EDP (M)

ALL7,900 ALL6,715

Related articles on blog