• -10%
  • Save 10%

Montale White Musk EDP (unisex)

ALL11,700
ALL13,000
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
2
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Montale White Musk, një parfum unisex me nota femërore, sensual, i krijuar nga kombinimi elegant i gjetheve të manushaqes, vajit Ylang-Ylang dhe aromës sublime të një Myshku të Bardhë shumë të pastër dhe me cilësi të lartë.

 Eau de Parfum Montale White Musk është një aromë e rafinuar, por e thjeshtë dhe e pastër. Falë myshkut të bardhë, i ngjan erës së rrobave të freskëta të thara në diell, një aromë lulesh të pastra dhe të freskëta.

 Aroma White Musk e ndërton karakterin e saj mbi thjeshtësinë dhe përbërësit e cilësisë së lartë. Myshku i bardhë i rafinuar rrezaton nga lëkura me një pastërti rrezatuese që i ngjan sapunit të butë dhe çarçafëve të sapo larë. Gjethet e freskëta të vjollcës i japin përbërjes lehtësinë e një flladi pranveror dhe lulet tropikale të ylang-ylang janë të ngrohta, si rrezet e diellit të mesditës.

Let the compliments flow!

Specific References

You might also like

Montale White Musk EDP...

ALL13,000 ALL11,700