Mancera Coco Vanille EDP (W)

ALL13,000
Vëllimi
  • 120 ml
Quantity
5
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Mancera Coco Vanille, është një parfum prestigjoz i shtëpisë Fanceze të parfumeve Mancera. Aroma është shumë e vlerësuar, jo vetëm femrat që e përdorin por edhe nga meshkujt.

Kombinimi perfekt i përbërësve bëjnë që kjo fragrancë nga Mancera të jetë sa origjinale aq edhe e përsosur.

Hapja e Mancera Coco Vanille bëhet me notat e arrës së kokosit (Coconut) dhe pjeshkës, e ndjekur nga aroma e ylang ylang dhe jaseminit Egjiptian, që përbejnë edhe zemrën e parfumit.

Mbyllja është tejet intense dhe sensuale falë kombinimit të notave drusore të sandalit, vaniljes së Madagaskarit dhe miskut të bardhë e cila të jep një ndjesi relaksi e gjitha kjo fale Mancera Coco Vanille.

Let the compliments flow!

Specific References

You might also like

Mancera Coco Vanille EDP (W)

ALL13,000