• -ALL1,000
  • Save ALL1,000

Lattafa Maahir Black Edition EDP (unisex)

ALL5,900
ALL6,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
3
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Lattafa Maahir Black Edition Eau de Parfum, është një aromë e ngrohtë, e butë, e errët, drusore dhe me akorde lëkure. Parfume per meshkuj dhe për femra, intensë me performancë të lartë dhe aromë e veçantë, ideal për tu përdorur gjatë mbremjeve.

Parfumi hapet me notat e piperit të zi, piperit rozë dhe shafran. Në zemër të parfumit janë kombinuar notat e labdanum, Cade oil, Gurjan balsam and Rhubarb.

Zemra e parfumit është krijuar nga akordet e lëkurës, drurit të kedrit, drurit të guaiak, patçoulit dhe myshkut.

Edhe pse Maahir Black është një parfum unisex, do të donim të përmendim se ka një prekje mashkullore. 

Let the compliments flow!

Lattafa

Specific References

Lattafa Maahir Black...

ALL6,900 ALL5,900

Related articles on blog