Lalique Encre Noire A L'Extreme EDP (M)

ALL6,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
0
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Lalique Encre Noire A L'Extreme

Në kufirin midis dritës dhe hijes. Pikërisht këtu gjendet Eau de Parfum Lalique Encre Noire A L'Extreme.

Një fragrancë më aromë të fortë druri, sensuale, që kombinon akordet e selvisë dhe elementë të tjerë të tokës. Aromë e krijuar për të gjithë burrat e fortë që nuk kanë frikë nga pengesat. Aroma do të zgjojë sensualitetin tuaj dhe do t'ju japë forcë. 

Lalique Encre Noire A L'Extreme, është një përkufizim i ri i burrërisë. I krijuar në mënyrë, më sensuale, më të pasur,  elegante, të sofistikuar dhe joshëse, Encre Noire A L'Extreme vjen si versioni i përmirësuar i parfumit Lalique Encre Noire.

Lalique

Specific References

Lalique Encre Noire A...

ALL6,900