• -20%
  • Save 20%

Lacoste Pour Femme Elixir EDP (W)

ALL7,920
ALL9,900
Vëllimi
  • 90 ml
Quantity
2
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Eau de Parfum Elixir, është hedhur në treg në vitin 2019 nga Lacoste.

Një fragrancë që do ju joshi juve dhe personat që ju rrethojnë. Fragrancë sensuale me nota floreale, për femrat joshëse.

Parfumi hapet me notat e piperit të kuq, mandarinit dhe jaseminit. Jasemini gjendet edhe në zemër të fragrancës, i kombinuar me Gardenia.

Në mbyllje të parfumit, kombinimet drusore i japin sensualitetin dhe intensitetin fragrancës, falë akordeve të vetiverit, kedrit, tuberozes, ambroxian,vaniljes dhe patchoulit.

Lacoste

Specific References

You might also like

Lacoste Pour Femme Elixir...

ALL9,900 ALL7,920