Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum EDP (M)

ALL12,000
Vëllimi
  • 75 ml
  • 125 ml
Quantity
13
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Një nga fragrancat më të reja nga JPG, e hedhur në treg në 2020, Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum është një fragrancë për meshkujt me personalitet të fortë. Kombinimi i notave Orientale-Drusore e kalojnë në një tjetër nivel koleksionin Le Male.

Hapja e parfumit karakterizohet nga notat e kardamonit që do ju japi kënaqësi që në nuhatjen e parë. Zemra e parfumit përbëhet nga kombinimi misterioz i irisit me livandën aromantike dhe në mbyllje do ndihen fuqishëm notat e vaniljes së ngrohtë.

Let the compliments flow!

Specific References

Jean Paul Gaultier Le Male...

ALL12,000