Hugo Boss Deep Red EDP (W)

ALL5,900
Vëllimi
  • 50 ml
  • 90 ml
Quantity
2
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Hugo Boss Deep Reed

Hugo Boss Deep Reed është shumë femëror, tërheqës, i butë, sensual dhe jo shumë i fortë për të bezdisur të tjerët. Në fillim ndihen manat, më pas mbizotëron vanilja. Aroma mbas disa orësh bëhet shumë delikate dhe e sofistikuar. Një aromë për të gjitha femrat.

Let the compliments flow!

Hugo Boss

Specific References

Hugo Boss Deep Red EDP (W)

ALL5,900