• On sale!
  • -ALL1,000
  • Save ALL1,000

Hermes - Terre D'Hermès Eau Intense Vetiver EDP (M)

ALL11,000
ALL12,000
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
0
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Terre D'Hermès Eau Intense Vetiver, fragrancë e krijuar në vitin 2018 nga parfumierja Christine Nagel. Fragrancë mashkullore, me nota drusore.
Fuqia e vetiverit theksohet nga piperi pikant Sichuan dhe bergamoti i freskët jeshil. Vetiveri, rrënjët e të cilit zhyten në tokë, është përbërësi dominues i kësaj arome të re. Tonet e balancuara minerale dhe druri të tokës gradualisht ndryshojnë në tone vegjetale dhe drusore, për ti dhënë një energji pikante.

Notat e hapjes: bergamot, pompelmo, limon.
Notat e zemrës: piperi sichuan, geranio.
Notat e mbylljes: Amberwood, vetiver, patchouli dhe oliban.

Hermes

Specific References

You might also like

Hermes - Terre D'Hermès Eau...

ALL12,000 ALL11,000