Gucci Intense Oud EDP (unisex)

ALL14,000
Vëllimi
  • 90 ml
Quantity
0

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Fragrancë unisex, me nota intense dhe orientale.

Intense Oud është një fragrancë luxury e cila do ju japi një kënaqësi të veçantë sa herë që do e përdorni. Parfum i dedikuar për meshkujt dhe femrat e rafinuara dhe elegante. 

Ideal për tu përdorur gjatë mbremjeve dhe ditëve të ftohta.

Intense Oud kombinon në mënyrë të përkryer përbërës sensual dhe të egër për të krijuar një sintoni perfekte.

Në krijimin e kësaj fragrance janë kombinuar notat e lëkurës, incenso, agarwood, olibano, nota drusore qelibari.

Let the compliments flow!

Gucci

Specific References

You might also like

Gucci Intense Oud EDP (unisex)

ALL14,000