Gucci Flora Gorgeous Gardenia EDP (W)

ALL14,000
VĂ«llimi
  • 50 ml
  • 100 ml
Quantity
0
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Flora Gorgeous Gardenia, fragranca më e re nga Gucci, e hedhur në treg në vitin 2021.

Parfum me nota floreale për femra, i krijuar nga Honorine Blanc dhe Alberto Morillas. Gorgeous Gardenia EDP, vjen si versioni i ri dhe i përmirsuar i parfumit Gucci Flora.


Parfumi hapet me notat luleve të dardhës, të ndjekura në zemër nga akordet e gardenias dhe jaseminit. Në mbyllje të fragrancës janë kombinuar akordet e panxharit të sheqerit dhe patchoulit.

Let the compliments flow!

Gucci

Specific References

Gucci Flora Gorgeous...

ALL14,000