Gucci Bloom EDP (W)

ALL10,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
1
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Bloom nga Gucci, një fragrancë floreale për femra, e hedhur në treg në vitin 2017.

Parfumi Bloom është krijuar nga mjeshtri i parfumerisë Alberto Morillas, për femrat romantike. Parfum ideal për përdorim të përditshëm.

Parfumi është krijuar nga kombinimi i akordeve të jaseminit, tuberozës dhe rangoom creeper.

Let the compliments flow!

Gucci

Specific References

Gucci Bloom EDP (W)

ALL10,900