Givenchy Pi "π" EDT (man)

ALL9,000
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
0
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

π ose pi. Shkronja e gjashtëmbëdhjetë e alfabetit grek, 3.14, ose një parfum i tillë drusor dhe oriental i krijuar posaçërisht për pushtuesit në një kërkim të përhershëm për emocione të reja. Eau de Toilette për meshkuj Givenchy Pi përqendron në vetvete forcën e notave të drurit së bashku me joshjen e benzoinës, për një përzierje që do të përmirësojë në mënyrë të mrekullueshme personalitetin tuaj.

Aromë drusore dhe orientale për dikë që i pëlqen të kapërcejë kufijtë e tij. Nxjerrë në treg në vitin 1998

Përbërja e parfumitË

Parfumi përbëheet nga mandarina dhe gjethet e pishës , të ndjekur nga infinium. Baza e parfumit, e cila zgjat më shumë në lëkurë, shënohet nga kristalet ekzotike të Ironwood dhe benzoinës.

Parfumi Givenchy Pi është krijuar në vitin 1998 nga Alberto Morillas, ndërsa shishja origjinale me simbolin e Pi është projektuar nga Serge Manseau.

Let the compliments flow!

Givenchy

Specific References

You might also like

Givenchy Pi "π" EDT (man)

ALL9,000