• -ALL2,000
  • Save ALL2,000

Givenchy L'Interdit Rouge EDP (W)

ALL12,000
ALL14,000
Vëllimi
  • 80 ml
Quantity
11
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Givenchy L'Interdit Rouge

Fragranca më e re femërore nga Givenchy, L'Interdit Rouge Eau de Parfum. E hedhur në treg në 2021, L'Interdit Rouge vjen në versionin e përmirësuar dhe me performancë më të lartë se parfumi klasik L'Interdit. 

Një fragrancë sensuale, e ngrohtë dhe e veçantë që do ju ftojë të sfidoni të ndaluarën. 

Givenchy L'Interdit Rouge - Një fragrancë shumë cilësore e krijuar nga parfumierët më të mirë, Dominique Ropion, Anne Flipo dhe Fanny Bal. 

Fragranca hapet me notat e portokallit të kuq dhe të xhinxherit. Në zemër marrin vëmëndjen notat floreale të tuberozës, zambakut dhe gjetheve të piperit, të cilat kombinohen këndshëm me akordet drusore, të patchoulit, sandalit dhe vetiverit, të cilat krijojnë edhe mbylljen e parfumit.

Nje parfum "Must have", çdo femër duhet ta provojë dhe ta ketë.

Let the compliments flow!

Givenchy

Specific References

Givenchy L'Interdit Rouge...

ALL14,000 ALL12,000