• -ALL1,600
  • Save ALL1,600

Armani Si Passione EDP (W)

ALL11,000
ALL12,600
Vëllimi
  • 50 ml
  • 100 ml
Quantity
3
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Armani Si Passione eshte një fragrancë për femrat e forta, të sigurta në zgjedhjet që bëjnë, sensuale dhe të pavarura.


Parfumi Sì Passione është hedhur në treg në vitin 2017 dhe krijuesit e kësaj fragrance janë Christine Nagel dhe Julie Masse.

Fragranca hapet me notat e dardhës, rrushit të zi, piperit të kuq dhe pompelmos, të ndjekura në zemër nga akordet e ananasit, trëndafilit dhe jaseminit.

Në mbyllje të parfumit Si Passione , për ti dhënë sensualitetin e duhur, janë kombinuar akordet e vaniljes, drurit të kedrit, patchoulit dhe amberwood.

Let the compliments flow!

Armani

Specific References

You might also like

Armani Si Passione EDP (W)

ALL12,600 ALL11,000