Dior Sauvage EDT (M)

ALL11,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
6
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Dior Sauvage një nga fragrancat më të mira dhe më të vlerësuara në vitet e fundit. Parfum i krijuar nga Francois Demachy, i inspiruar nga hapësirat e mëdha dhe të egra, nga qielli me ngjyre blu intens dhe nga shkretëtira e nxehtë.
Fragranca hapet me notat e freskëta të bergamotit të Kalabrisë e ndërthurur me akordet e piperit. Në zemër të fragrancës janë kombinuar notat e piperit të sinchuan dhe piperit të kuq me notat e livandës, vetiverit, patchoulit dhe elemi.
Druri i kedrit i kombinuar me ambroxan dhe labdano, përbejnë edhe mbylljen e parfumit.

Dior

Specific References

You might also like

Dior Sauvage EDT (M)

ALL11,900