Dior Homme Intense EDP (M)

ALL9,900
Vëllimi
  • 50 ml
  • 100 ml
Quantity
8
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Dior Homme Intense kombinohet shkëlqyeshëm me një kostum elegant dhe modern.

Dior Homme Intense Eau de Parfum zbulon madhështinë dhe sofistikimin të një parfumi të fuqishëm.

Intensiteti nuhatës i Irisit përmirësohet nga një aspekt sensual qelibari dhe një bazë druri e çmuar. Një skenar me aromë sensuale, gjurmët e të cilit ju thërrasin.

Dior Homme Intense është një oriental dhe këmbëngulës. Notat e tij të plota dhe të rrumbullakëta dhe të mbështjella me dru për t'i dhënë përbërjes një karakter më të thatë.

Ka një burrëri të qartë e të papërmbajtur   - François Demachy, Parfumer, krijues i Dior.

Let the compliments flow!

Dior

Specific References

You might also like

Dior Homme Intense EDP (M)

ALL9,900