• On sale!

Chloe Nomade EDP (W)

ALL11,500
Vëllimi
  • 50 ml
  • 75 ml
Quantity
1

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Chloè Nomade, fragrancë për femrën me vizion të hapur ndaj bukurisë. Femra Chloè ka një sens lirie dhe elegance natyrale, e sigurtë në vetvete dhe intrigante. Chloè Nomade është një përzierje e forcës dhe mirësjelljes.

Fragrancë Floreale, ideale për përdorim të përditshëm dhe për raste të veçanta.

Let the compliments flow!

Chloé

Specific References

You might also like

Chloe Nomade EDP (W)

ALL11,500