Calvin Klein In2u EDT (W)

ALL5,500
Vëllimi
  • 100 ml
  • 150 ml
Quantity
2

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Calvin Klein In2u, fragrancë e freskët floreale-frutore. Ideal për përdorim të përditshëm, sidomos gjatë stinëve të ngrohta.

Fragranca hapet me notat e freskëta të bergamotit, pompelmos dhe gjetheve të rrushit të kuq. Në zemër të fragrancës kombinohen notat sensuale të orkideas dhe të kaktusit, që i japin feminilitet parfumit.

Mbyllja karakterizohet nga notat e drurit të kedrit, vanilja e ëmbël dhe nga notat e qelibarit.

Calvin Klein

Specific References

Calvin Klein In2u EDT (W)

ALL5,500