• -ALL1,000
  • Save ALL1,000

Calvin Klein CK BE (unisex)

ALL4,900
ALL5,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
2
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Fragrancë tjetër unisex nga Calvin Klein, e lehtë dhe e këndshme për tu përdorur çdo ditë. Eau de Toilette Be, është një parfum me nota floreale dhe drusore.
Hapja e fragrancës karakterizohet nga notat e bergamotit, mentes, livandës dhe mandarinit. Në zemër të parfumit janë kombinuar akordet floreale të jaseminit, manjolës dhe orkideas të përziera me akordet e pjeshkës. Mbyllja e fragrancës ka nota të theksuara drusore, ku dallojmë notat e drurit të kedrit, sandalit, myshkut, qelibarit por edhe të vaniljes.

Calvin Klein

Specific References

You might also like

Calvin Klein CK BE (unisex)

ALL5,900 ALL4,900