• On sale!
  • -ALL2,000
  • Save ALL2,000

Bvlgari - Terrae Essence EDP (M)

ALL9,000
ALL11,000
Vëllimi
  • 60 ml
Quantity
0

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Fragranca më e re nga Bvlgari, Bvlgari Man Terrae Essence Eau De Parfum, i hedhur në treg në vitin 2021, vë në pah burrërinë, forcën dhe hijeshinë janë në ju. Aroma është e mahnitshme për akordet e forta mashkullore, duke nxjerrë karakterin tuaj në çdo hap që bëni.

Aromë drusore, aromatike dhe elegante.
E përshtatshme për përdorim të përditshëm.
Aromë e ngrohtë, ideale për stinët vjeshtë dimër.

Bvlgari

Specific References

You might also like

Bvlgari - Terrae Essence...

ALL11,000 ALL9,000