Bvlgari Goldea The Roman Night EDP (W)

ALL9,900
Vëllimi
  • 75 ml
Quantity
0
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Bvlgari Goldea The Roman Night

Bvlgari Goldea The Roman Night është duke shkruar një kapitull të ri: një Chypre Floral Musky. Një aromë me një nënshkrim më bashkëkohor për gratë që e konsiderojnë karakterin e tyre të guximshëm tërheqës dhe intrigues. Aroma evokon qytetin e përjetshëm dhe energjinë e tij të zhurmshme ngulitur në netët e tij. Ajo mishëron perëndeshën e re të natës, një grua spontane dhe instiktive që qëndron pranë zgjedhjeve të saj.

Bvlgari
783320479151

Specific References

Bvlgari Goldea The Roman...

ALL9,900