• -ALL1,600
  • Save ALL1,600

Burberry Weekend for Women EDP (W)

ALL6,300
ALL7,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
0
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Një fragrancë që do ju japi një ndjenjë gëzimi edhe për gjerat më të zakonshme.

Parfum me nota floreale, ideal për përdorim të përditshëm.

Notat e hapjes karakterizohen nga aroma e sherebelës dhe mandarinit. Në zemrën e parfumit kombinohen notat e Iris, farave të pjeshkës, luleve të pjeshkës dhe aroma e trëndafilit të egër.

Në notat e mbylljes mbizotërojnë notat drusore të kedrit, sandalit dhe miskut.

Burberry

Specific References

Burberry Weekend for Women...

ALL7,900 ALL6,300