Armani Stronger With You EDT (M)

ALL11,500
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
2
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Aromë për meshkuj, me notat e Piperit Rozë, gështenjës dhe Sherebelës. 

Stronger With You jeton në të tashmen, e formuar nga energjia e modernitetit. I paparashikueshëm, fragranca ju befason me origjinalitetin e saj, ashtu si edhe akordi pikant në notat e sipërme. 

Aroma për meshkuj ka trashëguar një elegancë të sigurt, me mospërfilljen e lehtë të rinisë, të përcjellë në zemrën e tij aromatike. 

Aroma komunikon me sensualitetin: Vanilla Jungle Essence e tymosur bie në dashuri me akordin e gështenjës të veshur me sheqer, duke iu nënshtruar magnetizmit të saj.

Let the compliments flow!

Armani

Specific References

You might also like

Armani Stronger With You...

ALL11,500