• On sale!

Yves Saint Laurent Black Opium EDP (W)

ALL11,000
VĂ«llimi
  • 50 ml
Quantity
3

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7


Fragrancë orientale, me të cilën do të dashuroheni menjëherë, falë feminilitetit dhe sensualitet që do ju përcjelli.
Parfumi hapet me notat e dardhës e përzjerë me aromën e luleve të portokallit dhe piperit të kuq. Zemra është tepër intense, falë notave të kafesë dhe akordeve të jaseminit.
Ndërsa notat e mbylljes karakterizohen nga vanilja e ngrohtë, patchouli dhe qitro.

Ideal për mbrëmje dhe raste të veçanta.

Let the compliments Flow!

Specific References

Yves Saint Laurent Black...

ALL11,000