• -20%
  • Save 20%

Roberto Cavalli EDP (W)

ALL6,720
ALL8,400
Vëllimi
  • 75 ml
Quantity
1
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Eau de Parfum Roberto Cavalli është një fragrancë e kategorisë floreale për femra. Parfumieri i kësaj fragrance, të hedhur në treg në vitin 2012, është Louise Turner.

Një fragrancë e ngrohtë, e ëmbël dhe delikate.

Fragranca hapet me notat pikante të piperit të kuq, që mbas disa momentesh ja lë vendin akordeve të luleve të portokallit Afrikan, që përbën edhe zemrën e fragrancës.

Në mbyllje të fragrancës janë kombinuar notat e vaniljes, benzoinës dhe fasules Tonka.

Specific References

You might also like

Roberto Cavalli EDP (W)

ALL8,400 ALL6,720