• -10%
  • Save 10%

Roberto Cavalli - Nero Assoluto EDP (W)

ALL7,560
ALL8,400
Vëllimi
  • 75 ml
Quantity
0

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Fragrancë floreale-drusore për femra. Eau de Parfum Nero Assoluto ështe një fragrancë që ju ofron një cilësi dhe sensualitet.

Flakoni i kësaj fragrance është flakoni tipik Roberto Cavalli, por kësaj here i veshur me një të zezë totale, me disa thyerje në ngjyrë ari.

Fragranca hapet me notat e këndshme të orkideas, të kombinuara me nota frutore. Në zemër të parfumit do të gjejmë notat e ngrohta të vaniljes, që i japin ëmbëlsi dhe intensitet fragrancës. Karakteristika që i gjejmë edhe në mbyllje, falë kombinimit të notave të ndryshme drusore, ku mbizotëron druri i ebanos.

Specific References

You might also like

Roberto Cavalli - Nero...

ALL8,400 ALL7,560