• -30%
  • Save 30%

Dolce & Gabbana Dolce EDP (W)

ALL9,800
ALL14,000
Vëllimi
  • 150 ml
Quantity
2

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Eau de Parfum Dolce, një fragrancë femërore, elegante, delikate dhe tepër sensuale. E hedhur në treg në vitin 2014, Dolce, është një parfum i përpunuar me shumë përkujdesje si për kombinimin e notave edhe për flakonin e krijuar në mënyrë artizanale.

Parfumi hapet me notat e nerolit të ëmbël i kombinuar me notat e luleve të papayas. Në zemër të parfumit janë kombinuar akordet Floreale të narçiso, ninfa dhe amarilo, lule që rriten kryesisht në Afrikë. Në mbyllje të parfumit janë përdorur notat e ngrohta të kashmirit dhe të miskut.

Specific References

You might also like

Dolce & Gabbana Dolce EDP (W)

ALL14,000 ALL9,800